• Стелаж кондитерський (шпилька) Ш-18.40/60

Стелаж кондитерський (шпилька) Ш-18.60/40

Стелаж кондитерський (шпилька) на 18 рівнів під протвінь 400*600мм. Розмір: 470*600*1800мм.

  • Шпилька кондитерська виготовлена з нержавеючої сталі AISI201.
  • Каркас виготовлений з профільної труби 30*30мм.
  • Основа кондитерскої шпильки укомплектовано поворотними колесами, два з яких з тормозом.


Можливе виготовлення стелажа кондитерського (шпильки) по нестандартним размірам, згідно вашого запиту.
Термін виготовлення: 3-14 робочих днів. 

Стелаж-шпилька використовується для транспортування та зберігання кондитерских листів (протвенів) в пекарнях, кондитерських цехах, а також на кухні ресторанів. 

Можливий варіант конструкції: пересувний та стаціонарний.


Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Стелаж кондитерський (шпилька) Ш-18.40/60

  • Код товару: 153
  • Виробники КУХОННЕ ОБЛАДНАННЯ KUNEBERG
  • Модель: Ш-18.40/60
  • Наявність: Є в наявності
  • 6500 грн.


Замовити в 1 клік

Ми зателефонуємо, щоб уточнити деталі