Стелаж кондитерський (шпилька) Ш-18.60/40
Стелаж кондитерський (шпилька) на 18 рівнів під протвінь 400*600мм. Розмір: 470*600*1800мм.
- Шпилька кондитерська виготовлена з нержавеючої сталі AISI201.
- Каркас виготовлений з профільної труби 30*30мм.
- Основа кондитерскої шпильки укомплектовано поворотними колесами, два з яких з тормозом.
Можливе виготовлення стелажа кондитерського (шпильки) по нестандартним размірам, згідно вашого запиту.
Термін виготовлення: 3-14 робочих днів.
Стелаж-шпилька використовується для транспортування та зберігання кондитерских листів (протвенів) в пекарнях, кондитерських цехах, а також на кухні ресторанів.
Можливий варіант конструкції: пересувний та стаціонарний.
Стелаж кондитерський (шпилька) Ш-18.40/60
- Код товару: 153
- Виробники КУХОННЕ ОБЛАДНАННЯ KUNEBERG
- Модель: Ш-18.40/60
- Наявність: Є в наявності
-
6500 грн.