Поверхні для смаження

Гриль карбоновий закритий підлоговий 600 * 600

Гриль карбоновий закритий підлоговий 600 * 600

Склокерамічний гриль підлоговий з карбоновими нагрівальними елементамиПотужність 9,8 кВтРозміри робо..

45808 грн.

Гриль карбоновий настільний CG-t 4.9,8

Гриль карбоновий настільний CG-t 4.9,8

Склокерамічний гриль з карбоновими нагрівальними елементамиПотужність 9,8кВтРозміри робочої поверхні..

39264 грн.

Поверхня для жарки GoodFood EG30 гладенька

Поверхня для жарки GoodFood EG30 гладенька

Поверхня для жарки GoodFood EG30 гладенькаКорпус виготовлений з харчової нержавіючої сталі.Тип повер..

3042 грн.

Поверхня для жарки GoodFood EG55 гладенька

Поверхня для жарки GoodFood EG55 гладенька

Поверхня для жарки GoodFood EG55 гладенькаКорпус виготовлений з харчової нержавіючої сталі. Тип пове..

4183 грн.

Поверхня для смаження гриль Skvara CG-f 4.9,8

Поверхня для смаження гриль Skvara CG-f 4.9,8

Характеристики:Склокерамічний гриль з карбоновими нагрівальними елементамиПотужність 9,8 кВтРозміри ..

42536 грн.

Показано з 1 по 5 із 5 (1 сторінок)

Купити жарочну поверхню

До вибору обладнання для кухні слід ставитися з особливою уважністю. Власники кафе і ресторанів знають, що висока якість і підвищення сервісу гарантує саме сучасна техніка. А одним з головних елементів для оснащення закладів харчування є поверхня для смаження. Дане теплове обладнання дозволяє готувати нашу улюблену їжу в тих кількостях, в яких не вийде на простий сковороді. По суті, це просто величезна плита перед нами, на якій можна сміливо приготувати пару десятків  порцій м'яса, риби або овочів.

Відмінність поверхонь для смаження від традиційних плит

Надійна смаження поверхня повинна оптимізувати роботу, спрямовану на приготування їжі. І дійсно варто звернути увагу на переваги, якими вона володіє. На даний момент є кілька моделей:

  • плоскі
  • рифлені
  • комбіновані

 За допомогою жарочної поверхні можна налагодити високу продуктивність праці на кухні кафе чи ресторану. Всі приготовані страви будуть мати однаковий ступінь готування і смакові якості, оскільки одним з переваг гриля є контрольований нагрів. Ця техніка допоможе заощадити простір і тим самим створити одну велику поверхню, спокійно обслуговуючи великий заклад або ресторан. На відміну від звичайної плити, смаження легко зможе приготувати від десяти бургерів одночасно, тим самим заощаджуючи час на кухні. Жарильне обладнання також має високий рівень безпеки, завдяки якому ймовірність отримати травми або обпектися зводиться до мінімуму.

Дізнайтеся першими про новини та пропозиції!