Котли варочні
Котли варильні харчові
Котли пищеварильні - професійне теплове обладнання, яке використовується на
кухнях громадського харчування для приготування їжі в режимі варіння або для
кип'ятіння води. Без
такого обладнання необійтись кафе, ресторанам з великою
відвідуваністю.
Види піщеварільних котлів
Існує кілька видів котлів:
- за обсягом - від 50 до 250 літрів;
- за
специфікацією - для варіння і для гасіння;
- за способом нагріву - прямий або
непрямий нагрів;
- за видом
конструкції - стаціонарні та перекидні;
- за типом палива - електричні, парові,
газові, твердопаливні.
Завдяки тому, що вміст котла
нагрівається за допомогою пароводяної сорочки, повністю виключається
можливість підгоряння продуктів.
Додаткові функції котлів варильних
При виборі котла потрібно враховувати
його додаткові функції. Так, наприклад, є моделі, в яких внутрішня чаша має
кілька відділень. Такий поділ дає можливість готувати кілька страв одночасно.
Деякі моделі оснащені внутрішнім міксером, який використовується під час
приготування страв для перемішування.
Купівля котла варильного
У нашому каталозі представлені моделі
перевірених виробників. Для купівлі обладнання ви можете скористатися формою
замовлення на сайті або зателефонувати нам, і наші менеджери проконсультують і
допоможуть придбати обраний товар.